Copos nu va fi eliberat condiționat

George Copos rămâne încarcerat, după ce un complet de la Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea acestuia de eliberare condiţionată.

George Copos a efectuat aproape un an de închisoare, iar Comisia pentru individualizarea regimului de executre a pedepselor privative de libertate de la Penitenciarul Rahova a formulat o propunere de eliberare condiţionată. Solicitarea a fost considerată, însă, neîntemeită de Judecătoria Sectorului 5, care a stabilit ca termen pentru reînnoirea propunerii data de 01.06.2015, informează Romaniatv.net.

Decizia poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicare.

George Copos are de executat patru ani de închisoare, în urma contopirii pedepselor primite în dosarul Loteria I, respectiv cel al transferurilor din fotbal.

Omul de afaceri a fost condamnat definitiv pe 25 august 2014 la patru ani de închisoare în dosarul Loteria I, în urma unei decizii a Tribunalului București. De asemenea, el a mai fost condamnat, în calitate de fost acționar majoritar al FC Rapid, la 3 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul transferurilor din fotbal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.