Zilele lui Gâlcă la Steaua sunt numărate. Vine Reghecampf!

Share:

Steaua a pierdut derby-ul cu Rapid, iar înfrângerea, coroborată cu faptul că antrenorul Costel Gâlcă a pierdut sprijinul jucătorilor, l-au determinat pe Gigi Becali să ia în calcul readucerea la echipă a lui Laurenţiu Reghecampf, liber de contract după ce a fost demis de la Al Hilal.

Demiterea lui Laurenţiu Reghecampf de la Al Hilal a tulburat apele la Steaua, prima înfrângere a roş-albaştrilor (0-1 cu Rapid) a provocat o furtună în Ghencea. Chiar antrenorul Costel Gâlcă spunea înfuriat că Reghecampf „dă târcoale” Stelei, iar temerile sale par a fi adevărate, Gigi Becali hotărându-se să-l reinstaleze pe acesta pe banca tehnică. „Reghecampf ar vrea sa se întoarcă. Să sune, e liber. Atâta timp cât domnul Becali vrea să vorbească cu Reghecampf, e liber. E treaba lui”, spunea Gâlcă la conferinţa de presă de după meciul cu Rapid, iar lucrurile s-au întâmplat mai repede decât ar fi crezut.

Lovitura decisivă vine de la Poarta Albă, Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf ajungând, conform informaţiilor obținute fanatik.ro, să negocieze contractul. „Totul ţine doar de durata contractului. Nu se pune problema banilor, oferta este bună din punct de vedere financiar. În ciuda încrederii arătate de Gâlcă în declarații, Gigi Becali i-a transmis lui Reghecampf că poate să vină la echipă și din acest retur, mai ales că are nevoie de el”, sunt informaţiile oferite de apropiații lui Becali.

Pentru a-l instala pe banca tehnică a Stelei, Gigi Becali i-a oferit lui Reghecampf un contract de 40.000 euro pe lună, cu condiția ca înțelegerea să fie valabilă pentru două sezoane. „Problema este la perioada pe care ar trebui să se întindă noul contract. În timp ce Gigi Becali vrea să fie pe două sezoane, Reghecampf vrea să facă o înţelegere valabilă un singur sezon”, au precizat pentru fanatik.ro persoanele din anturajul lui Reghecampf.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.