DNA cere imaginile din ziua în care Udrea ar fi primit şpagă

0

Procurorii DNA cer Ministerului Dezvoltării imaginile de pe camerele de supraveghere şi registrele cu persoanele care au intrat în minister în ziua în care se presupune că Elena Udrea a luat mită 900.000 de mii de euro într-o geantă neagră de voiaj, informează România TV.

Elena Udrea a primit suma de 900.000 de euro într-o geantă de voiaj exact în biroul ei de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, se arată în referatul DNA prin care s-a cerut arestarea acesteia.

„La data de 06.10.2011, inculpatul Gardean Adrian şi (…..) s-au deplasat la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, având asupra lor suma de 900.000 EURO într-o geantă de voiaj de culoare neagră. Gardean Adrian a intrat singur în clădire, accesul fiind realizat de către Nastasia Gheorghe, şi s-a deplasat la cabinetul secretarului general. Cei doi au intrat singuri într-o sală de şedinţe aflată în vecinătatea biroului, iar Gardean Adrian i-a înmânat lui Nastasia Gheorghe geanta, indicând totodată care este conţinutul acesteia. (…) Ulterior, Nastasia Gheorghe a înmânat geanta ministrului Udrea Elena Gabriela, în cabinetul acesteia, comunicându-i provenienţa şi suma care se găsea în interior, şi i-a adus la cunoştinţă înţelegerea referitoare la sponsorizarea societăţii administrate de Rudel Obreja în contul diferenţei”, se arată în referatul DNA.

Elena Udrea a ajuns iar după gratii în cursul zilei de miercuri. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în dosarul „Gala Bute”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.