Gafă pe site-ul Cancelariei germane. Iohannis, prezentat drept premier!

0

Klaus Iohannis a efectuat, joi, o vizită oficială în Gemania. Şeful statului român s-a întâlnit cu cancelarul Angela Merkel şi a avut parte de o surpriză.

Pe site-ul oficial al Cancelariei, Klaus Iohannis a fost prezentat drept premierul României, scrie stiripesurse.ro. Problema a fost sesizată în timp util și a fost remediată.

De menționat faptul că eședintele Klaus Iohannis, aflat în vizită oficială în Germania, a declarat, în conferinţa de presă comună, susţinută alături de cancelarul Angela Merkel, că în România nu există o problemă a minorității maghiare.

„În ce priveşte tema ungurilor, este clar că interesul Ungariei în ce priveşte minorităţile ungureşti din afara Ungariei este neobişnuit de mare. Nu ne simţim ameninţaţi de acest fapt în România, însă suntem foarte atenţi atunci când un stat vecin are un interes atât de mare pentru o minoritate. Minoritatea maghiară are reprezentanţi politici în România. Aceştia sunt partenerii noştri de discuţie. Cu aceşti politicieni mă întâlnesc des, vorbim despre chestiuni şi vă pot asigura că în România nu există o problemă a maghiarilor”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.