„Ciao Bella” – spectacol eveniment dedicat zilei de 8 Martie

0
Celebrăm Femeia – Spectacol eveniment dedicat zilei de 8 Martie: „Ciao Bella” cu Cătălina Mustaţă, Ioana Flora şi Clara Flores.
Ce credeţi că au să-şi spună trei femei atunci când se întâlnesc la un ceai şi o prăjitură într-o Sufragerie? Şi cu atât mai mult când e seara zilei de 8 Martie şi timpul e doar al lor!! Vă invităm la un eveniment special dedicat tuturor femeilor care îşi doresc să se simtă speciale, iubite şi admirate în atmosfera boemă a unui salon de teatru, în compania unor oameni frumoşi şi unui spectacol care încinge spiritele şi palmele laolaltă!
Cătălina Mustaţă, Ioana Flora şi Clara Flores – protagonistele spectacolului Ciao Bella sunt cele mai bune prietene şi vin în mijlocul vostru să îşi dezvăluie treptat dorinţele, speranţele, nostalgiile, problemele, căutând să-şi găsească curajul de a lua decizii pentru propriile vieţi.
La spectacol se râde mult, se interacţionează, se mai varsă o lacrimă, se mai strânge o inimă, ..se priveşte cu speranţă, cu încredere şi cu forţă înainte. E greu să nu te regăseşti, e greu să nu-ţi doreşti să revii, pentru că de fiecare dată povestea se ascultă altfel.
 «„Ciao, bella!” atrage ambele „tabere” în joc – un public feminin, care se va regăsi cu siguranță în poveștile celor trei femei, și un public masculin, care ar putea întelege universul „iubitelor, soțiilor, doamnelor, fetelor, femeilor”, care îi însoțesc în minunata aventură numită viața de zi cu zi.
regie şi scenariu: Antoaneta Zaharia
distribuţie: Cătălina Mustaţă, Ioana Flora şi Clara Flores.
 90 de minute de spectacol de calitate, viu, alert, sensibil şi plin de umor,  ceai parfumat de levănţică şi iasomie, aperitive delicioase şi mini prăjiturele, vin roşu brilliant.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.