Ucigașul adolescentei din Iași și-a recunoscut crima

Share:

Suspectul în cazul crimei de la Iaşi şi-a recunoscut vina. Acesta este tocmai iubitul fetei, are, la fel ca şi victima, vârsta de 16 ani, şi le-a spus procurorilor că a premeditat totul.

Conform procurorilor, crima de sâmbătă, de la Iaşi, s-ar fi comis pe fondul geloziei, băiatul suspectând-o pe fată că l-ar înşela, informează Romaniatv.net.

Cei doi tineri şi-au dat întâlnire în Parcul Copou, iar la un moment dat băiatul i-a spus fetei că are o surpriză pentru ea, anume că i-a cumpărat un colier. El i-a cerut tinerei să se întoarcă cu spatele să-i pună colierul, iar aceasta l-a ascultat, moment în care a sugrumat-o cu un colier din plastic folosit pentru strângerea capacelor roţilor de maşini şi care avea un mecanism ce se blochează, fiind imposibil de dat jos fără a fi tăiat.

Cei doi adolecenţi formau un cuplu, iar în ultima perioadă se certau tot mai des. Victima se numeşte Elena Diana Gugulica, avea 16 ani, şi era domiciliată în municipiul Iaşi. Criminalul se numeşte Eduard Perju şi are tot 16 ani. Când a fost reţinut, băiatul avea asupra sa colierul din plastic folosită la uciderea elevei.

Tânărul şi-a recunoscut crima şi, de asemenea, le-a spus anchetatorilor că şi-a premeditat fapta. Fata de 16 ani a fost găsită căzută pe o alee din Parcul Copou, sâmbătă după-amiază, trecătorii sunând la 112. Echipajul SMURD a încercat timp de o oră să resusciteze, însă aceasta nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.