Udrea, noi dezvăluiri pe Facebook

0

Elena Udrea a făcut noi dezvăluiri pe reţeaua de socializare Facebook în care îşi explică acţiunile sale de combatere a corupţiei şi de reducere a risipei banului public în ministerul său.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe Facebook un mesaj în care dezvăluie performanţa pe care a realizat-o fosta şefă PMP la cârma Ministerului Dezvoltării Regionale, informează Romaniatv.net.

Iată mesajul complet de pe Facebook:

„Una dintre acuzaţiile care i se aduc Elenei Udrea este că ar fi patronat un sistem măcinat de corupţie la nivelul Ministerului Dezvoltării. Nimic mai neadevărat! În realitate, Udrea a acţionat concret în sensul reducerii fenomenelor corupţiei şi risipei din aparatul administrativ.

Fapte:
S-au introdus standarde de cost la lucrări.
• S-au limitat la 10% adiţionalele la contractele cu statul.
• S-au prioritizat investiţiile în funcţie de gradul de execuţie al lucrărilor şi de importanţa lor socială.
• S-au transparentizat plăţile făcute de minister, prin publicarea ordinii în care s-au plătit facturile către firmele de construcţii.
• S-au redus cheltuielile interne ale ministerului cu peste 40%.

În perioada următoare, vom prezenta declaraţii şi acţiuni concrete ale Elenei Udrea care arată clar lupta pe care a dus-o pentru a reforma sistemul, a limita corupţia şi risipa resurselor publice”, a postat echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

În prezent, Elena Udrea se află în arest preventiv în dosarul Gala Bute. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decide pe 5 martie dacă Elena Udrea scapă din arest.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.