Bacalaureat 2015: Simulări pentru elevii de clasa a XII-a!

0

Elevii de clasa a XII-a susţin, în perioada 2-6 martie, testările în cadrul sesiunii de simulare a examenului de Bacalaureat, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei. Bacalaureatul 2015 se va desfăşura la aceleaşi discipline ca cele din anul şcolar trecut, probele urmând să fie susţinute în perioada 8 iunie – 3 iulie. Notele obţinute de elevi la simulare bacalaureat 2015 nu vor fi publicate în catalog.

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat 2015 pentru elevii clasei a XI-a din anul şcolar 2014-2015 va avea loc după cum urmează: Limba şi literatura română (2 martie), Limba şi literatura maternă (3 martie), proba obligatorie a profilului (4 martie) şi, doar pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului şi specializării (6 martie). Afişarea rezultatelor va avea loc pe data de 12 martie, informează Romaniatv.net.

Notele obţinute de elevi la simulare bacalaureat 2015 nu vor fi publicate în catalog, dar rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.