Crimă pasională la Mediaș

0

O tânără a fost ucisă în propria casă de un bărbat care a făcut o adevărată pasiune pentru ea. Criminalul era un vecin din Mediaş care a hărţuit-o de mai multe ori. Supărat că a fost respins, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor.

O tânără de 26 de ani, din Mediaș, a fost ucisă în propria casă de un vecin. Acesta a înjunghiat-o de mai multe ori. Ucigaşul făcuse o pasiune pentru tânără şi, pentru că a fost respins, a decis să o omoare, potrivit România TV.

Simona terminase munca la o cofetărie din cartier şi se întorsese acasă. A intrat în locuinţă, însă n-a mai apucat să închidă uşa pentru că vecinul ei a intrat peste ea. Cea mai bună prietenă a Simonei a auzit la telefon ultimele sale strigăte. „A sunat telefonul si am auzit-o ca urla, tipa, „stai in loc”, ma omoara, ma bate, fa ceva, striga cat putea de tare si s-a auzit o trantitura, i-a scapat telefonul, nu stiu”, a povestit prietena ei.

Atacatorul a ucis-o cu sânge rece, apoi a încercat să se sinucidă. „O moarte violenta, prezenta mai multe plagi la nivelul mebrelor superioare, in zona sternala produse cu un obiect ascutit. Sunt mai multe de legatura cauzata directa cu moartea”, a declarat Ioan Botoc, procurorul de caz.

Bărbatul este un vecin al victimei, cunoscut cu probleme psihice, care făcuse o fixaţie pentru Simona. O urmărea în permanenţă şi nu o dată îi spusese că vor muri împreună. „O astepta la serviciu cand iesea ea la 7, statea afara ca ploua, ca ningea, tot acolo o astepta. Am astepta-o de multe ori cu un prieten, a dormit de multe ori la mine de frica ca nu mai voia sa stea in casa. Îi spunea ca o sa moara impreuna, ca o iubeste, e sufletul lui”, a mai povestit prietena tinerei.

Criminalul a fost transportat la spitalul de urgenţă din Sibiu, viaţa lui nu este pusă în pericol. După ce se va însănătoşi, îl aşteaptă ani grei de închisoare.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.