CSA Steaua îi dă lovitura de grație lui Becali

Share:

Gigi Becali a decis ca gruparea pe care o finanţează să ceară revizuirea pe fond a procesului prin care Clubul Sportiv al Armatei a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anularea folosirii mărcii Steaua de către societatea sa. În replică, Armata pregăteşte lovitura de graţie pentru Gigi Becali.

CSA Steaua a demarat, printr-un ordin semnat de George Boroi, comandatul clubului, procedurile de stabilire a expertului autorizat de ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România) pentru evaluarea brandului Steaua, dar şi „stabilirea prejudiciului creat din folosirea mărcii Steaua de către societatea comercială Fotbal Club Steaua SA”, anunţă ProSport.

CSA Steaua va solicita despăgubiri clubului lui Gigi Becali pentru utilizarea neautorizată a mărcii Steaua din 2004 până în decembrie 2014. În 2004, Gigi Becali înregistrat marca Steaua la OSIM, deşi MApN nu i-a dat voie. Timp de 10 ani, Gigi Becali a profitat din punct de vedere comercial de pe urma acestui lucru. Prejudiciile vor fi calculate după ce marca va fi evaluată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.