Directorul Spitalului Județean de Urgență Vaslui a demisionat!

0

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, Lelia Croitoru, a demisionat din funcţie, luni, după ce doi medici ginecologi au fost arestaţi preventiv fiind acuzaţi de fapte de corupţie şi fals în documente.

Ancheta declanşată de Direcţia Generală Anticorupţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, în urma căreia doi medici ginecologi au fost arestaţi preventiv şi un al treilea este cercetat sub control judiciar, a dus la demisia „de onoare” a directorului medical al unităţii, Lelia Croitoru, informează Mediafax.

„În urma controalelor efectuate şi a practicilor descoperite în spital, demisia mi se pare un gest de onoare. Las locul unui coleg mai tânăr care poate va reuşi să gestioneze mai bine situaţia decât am făcut-o eu. În niciun caz nu este vorba despre solidaritate cu medicii acuzaţi”, a precizat Lelia Croitoriu.

Medicii Simona Botez şi Doina Andrei au fost arestaţi preventiv, în 18 februarie, de Curtea de Apel Iaşi, pentru luare de mită şi fals, după ce, cu o săptămână înainte, Tribunalul Vaslui dispusese măsura controlului judiciar faţă de cei doi medici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.