Mayweather și Pacquiao, față în față pe 11 martie

0

Cel mai așteptat meci de box din ultimii ani, cel dintre americanul Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquiao, va fi prefațat de o conferință de presă comună a celor doi pugiliști, programată pe 11 martie la Las Vegas.

În singura ocazie în care se vor afla față în față înaintea luptei programate în data de 2 mai, Mayweather și Pacquiao vor vorbi despre această confruntare, dotată cu o bursă de 250 milioane dolari și care va fi găzduită de cazinoul MGM Grand din Las Vegas, informează Agerpres.

Între timp, cei doi renumiți boxeri se pregătesc intens în vederea meciului din luna mai, Mayweather postând deja pe internet imagini foto și video de la antrenamentele sale. La „Meciul secolului”, așa cum a fost deja denumit, sunt așteptați 16.900 de spectatori, organizatorii sperând să obțină 40 milioane dolari numai din vânzarea biletelor.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 ani, este neînvins în 47 de meciuri disputate ca profesionist, în timp ce Manny Pacquiao (36 ani) are în palmares 57 de victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.