Voltaj va deschide finala națională Eurovision

0

Călin Goia și colegii lui de la Voltaj vor fi primii care vor urca pe scena Sălii Polivalente din Craiova, duminică, în deschiderea finalei naționale a concursului Eurovision.

Deschiderea va fi făcută de Voltaj cu melodia „De la capăt”, urmați de cei de la trupa Băieții, cu melodia „Dragostea în lanțuri”, și Tudor Turcu cu „Save Us”. În continuare, pe scenă vor evolua Aurelian Temișan și Alexa cu „Chica latina”, urmați de Rodica Aculova cu „My Light„, Blue Noise care vor cânta acappella Love Won’t Run Away, și Ovidiu Anton, aflat pentru a patra oară la concursul Eurovision România, de această dată cu melodia „Still Slive”.

Numărul opt în concurs va fi Lara Lee cu Superman, urmată de cei de la Super Trooper cu Secret Place.
„A Million Stars” va aduce Luminița Anghel, la 10 ani de la urcarea pe podiumul Eurovision Song Contest, când a reprezentat România la Kiev. Luminița va fi urmată de Cristina Vasiu, care va interpreta „Nowhere” pe scena Eurovision de la Craiova. Concursul se va încheia cu povestea de dragoste a suedezilor de la CEJ „We Were In Love”.

TVR 1 difuzează, în patru emisiuni de promovare intitulate Selecția națională Eurovision, toate cele 12 melodii finaliste. Ele pot fi urmărite marți, de la ora 17,00, vineri, de la 13,00, sâmbătă, de la 14,30, respectiv duminică, de la 15,00, la TVR 1 și online, pe TVR+.

Pe 8 martie, la finala națională Eurovision, votul telespectatorilor va cântări la fel de mult ca cel al juriului. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminică seară va reprezenta România la faza internațională Eurovision, la Viena — mai întâi în semifinala din 19 mai și, dacă se va califica, și în marea finală, din 23 mai, potrivit comunicatului citat.

Selecția națională Eurovision România va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro, pe 8 martie, de la 20,30.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.