Plecarea lui Pițurcă de la națională, anchetată de DNA

0

Plecarea lui Victor Piţurcă de la naţionala României la Al Ittihad le-a trezit suspiciuni procurorilor DNA, care au decis să deschidă o anchetă în acest caz. Situaţia a fost confirmată marţi seara de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Direcţia Naţională Anticorupţie a fost sesizată de Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova, care a depus o plângere penală, reclamând că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a încheiat un acord de reziliere a contractului cu selecţionerul Victor Piţurcă, fără a avea o hotărâre a Comitetului Executiv.

Conform contractului încheiat cu FRF, Victor Piţurcă ar fi trebuit să plătească daune de 1,4 milioane euro, iar acest lucru nu s-a întâmplat.”Ştiu că DNA anchetează plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională. Nu am fost chemat încă să dau declaraţii. Nu ştiu să vă dau mai multe detalii”, a confirmat Răzvan Burleanu la DigiSport.

Potrivit gsp.ro, Răzvan Burleanu ar fi acuzat că „şi-a folosit autoritatea în scopul obţinerii unor foloase necuvenite de către Victor Piţurcă”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.