Ponta nu vede PNL pregătit pentru guvernare

Share:

Premierul și liderul PSD Victor Ponta a declarat duminică, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV, că nu crede că o moțiune de cenzură a opoziției va trece, adăugând că nu se simte în pericol că liberalii se pregătesc să ia puterea.

„Nu cred că va trece moțiunea de cenzură. Astăzi majoritatea funcționează, eu cred că va funcționa și la moțiunea de cenzură, dar mai mult decât atât, eu nu văd PNL-PDL…, eu nu-i văd absolut deloc pregătiți să guverneze azi, nici ca program și nici ca oameni nu știm pe cine ar vrea să pună miniștri. Nici ca o majoritate funcțională, pentru că să spui că vei guverna încă un an și zece luni până la alegeri (…). Am înțeles, vreți să veniți, foarte bine, dar spuneți-ne cu ce program, cu ce oameni, cu cine guvernați”, a răspuns Ponta la o întrebare pe această temă.

El a adăugat că nu se simte în pericol de faptul că liberalii se pregătesc să ia puterea.

„Nu mă simt în pericol, nu am reușit să văd foarte mult din ce a lansat domnul Predoiu și PN. Ideea este următoarea, avem un guvern care funcționează, avem un președinte în funcție, avem alegeri în noiembrie sau decembrie 2016, și cred că (…) situația actuală în care e un echilibru politic și în care președintele, Guvernul, Parlamentul lucrează împreună, e o situație foarte bună și nu văd de ce ar trebui să o stricăm (…)”, a mai afirmat liderul PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.