Semnele care arată că vei face cancer

0

Cei mai mulţi oameni au cancer în corpul lor, dar sistemul imunitar distruge celulele bolnave, înainte să se dezvolte într-o afecţiune incurabilă. Alţii, însă, ajung să se lupte cu această problemă. Specialiştii susţin, însă, că există cinci semne că o persoane ar putea face cancer, care i-ar putea salva viaţa. Află care sunt şi cum te poţi proteja de boală.

Dr. David Brownstein, directorul medical al Centrului de Medicină Holistică în West Bloonfield, Mich, susţine că sistemul tău imunitar nu mai poate funcţiona corect, atunci când organismul nu funcţionează corespunzător.

Primul semn că există riscul de a face cancer îl reprezintă apariţia unui dezechilibru hormonal si de nutrienţi. Medicul Bronwstein susţine că aici intră, în primul rând, deficienţa de iod, care creşte riscul apariţiei cancerului de tiroidă, sân şi prostată. Iodul este esenţial pentru fiecare celulă din organism, dar pentru glanda tiroidă, rolul său este extrem de important.

Tiroida secretă hormonii care reglează întregul metabolism. De asemenea, ţesuturile de pe sâni şi prostată au nevoie de mai mult iod decât cele de pe alte organe, cu excepţia tiroidei.

Dr. David Brownstein susţine că iodul care se găseşte în sarea iodată este insuficient pentru organism. În plus, mulţi producători din industria de panificaţie înlocuiesc iodul din pâine cu brom, o substanţă mult mai ieftină, care a dus la apariţia unei epidemii de deficienţă de iod. Brownstein mai spune că mulţi medici nu sunt conştienţi de importanţa iodului şi recomandă operaţia, radiaţia sau chimioterapia în cazul apariţiei cancerului. El recomandă folosirea suplimentelor de iod non-radioactiv, care promovează moartea celulelor periculoase.

Al doilea semn care îţi spune că există un risc de a dezvolta cancer în organism îl reprezintă supraponderalitatea sau obezitatea. Multe propduse care se regăsesc în alimentaţia ta conţin hormoni sinstetici, antibiotic care stimulează creşterea şi organism modificate genetic, care pot cauza cancer. Produsele lactate, carnea de vită, de pui, de porc, peştele crescut la fermă, toate te expun unui pericol uriaş. Animalele crescute organic, însă, nu au aceste chimicale, pentru că mănâncă hrană natural. Brownstein susţine că nu carnea roşie provoacă boala incurabilă, ci chimicalele care le conţine. Produsele organice, fără hormone sau antibiotice, sunt o sursă sănătoase de proteine, iar alături de fructe şi legume proaspete, compun o dietă echilibrată şi sănătoasă. Ţine cont, însă, că vegetalele din supermarket sunt stropite cu pesticide şi alte chimicale, aşa că încearcă să le cumperi pe cele crescute organic. Chimicale care pot duce la apariţia cancerului se regăsesc şi în îndulcitorii artificiali, precum aspartam, despre care se presupune că provoacă cancer la creier. Este cel mai folosit îndulcitor în sucuri dietetic, îngheţată fără zahăr şi alte dute de produse care promit că te vor ajuta să slăbeşti. Îndulcitorii artificiali nu vor aduce niciun beneficiu siluetei tale, aşa că foloseşte, mai degrabă, miere de albine sau stevie

Citeşte mai departe pe unica.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.