Gigi Becali vrea să mute Steaua în provincie

Share:

Conflictul dintre Steaua şi MApN ar putea acea urmări mai mari decât cele de până acum, legate de marcă, palmares, culori şi numele echipei. Şefii Armatei ar putea lua decizia ca formaţia patronată de Gigi Becali să nu mai fie lăsată să joace pe stadionul din Ghencea.

Şefii Stelei se tem că echipa campioană a României ar putea fi evacuată de pe stadionul din bulevardul Ghencea, ca urmare a conflictului cu MApN, motiv pentru care au decis să includă stadionul din Buzău în dosarul de licenţiere pentru sezonul următor al Ligii 1.
Potrivit ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor, stadionul „Gloria”, din Buzău, este varianta de rezervă în cazul în care vor apărea noi probleme. Sursă citată scrie că oamenii din conducerea Stelei se tem că litigiul cu MApN în privinţa mărcii ar putea avea şi alte implicaţii, una dintre acestea fiind evacuarea din Ghencea.

Steaua a încheiat un nou acord de închiriere a stadionului Ghencea în urmă cu două luni, însă acesta este valabil doar până la finalul sezonului, când termenii vor fi renegociaţi.

În urmă cu patru ani, tot după o dispută cu Armata, Steaua a fost nevoită să se mute pe mai multe stadioane din ţară şi a jucat atunci „acasă” la Constanţa, Ploieşti, Cluj şi Buzău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.