Berceanu, dezvăluiri-incendiare despre Udrea

Share:

Un fost demnitar al statului român ameninţă cu dezvăluiri despre Elena Udrea. Radu Berceanu spune că nu mai suportă atacurile fostei sale colege de guvern şi povesteşte cum a vrut să-şi dea demisia când aceasta i-a luat peste un miliard de lei din bugetul alocat ministerului Transporturilor, în 2010.

„Ne-a spus Boc: Domnule, mai facem o şedinţă de guvern luni că vreau să trimit bugetul pe 2010 la Parlament. Şi când m-am aşezat la masă îmi lipsea un miliard şi jumătate de lei. Şi am văzut unde s-au dus banii. I-am spus premierului „NU se poate, că în felul asta ce să mai fac”. Boc mi-a spus: „Domnu’ Berceanu, asta e!. Dacă nu vă convine, ştiţi ce aveţi de făcut”. Şi am zis „bă, mă mai gândesc dacă îmi dau demisia şi prost am fost că nu mi-am dat-o”, a povestit Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Întrebat cum de avea Elena Udrea o astfel de influenţă în Guvern, Berceanu a răspuns scurt: „Sunaţi-l pe Boc. Vă spune dânsul”.”În momentul acela nu era neapărat un conflict între noi. Nu era nici altceva, cum aveau alţii de-i spuneau:” Elena eşti frumoasă, deşteaptă, să moară mama!”, a mai spus Berceanu.

Zilele trecute Elena Udrea l-a atacat din nou pe Berceanu pe o reţea de socializare spunând că acesta a luat milioane de euro pentru campania electorală, iar DNA nu-l anchetează.

Sătul de faptul că Elena Udrea îl atacă şi cere arestarea lui, Radu Berceanu promite că va face publice lucruri mai puţin cunoscute despre fosta lui colegă de partid şi de guvern.”Am văzut o dată, de două ori, de cinci ori şi ultima dată am spus: dacă încă o dată mai pune problema în felul ăsta o să ies şi eu să spun o vorbă două că prea vorbeşte numai ea”, a mai spus fostul ministru al Transporturilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.