Postul de deputat al lui Ridzi devine vacant

0

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, miercuri, raportul Comisiei juridice în privinţa condamnării la închisoare a deputatului Monica Iacob Ridzi şi în următoarea şedinţă de plen va fi vacantat postul de deputat, anunţă secretarul Camerei Niculae Mircovici.

„A sosit la Biroul Permanent raportul Comisiei juridice în privinţa deciziei Tribunalului Bucureşti, Secţia penală, în privinţa Monicăi Ridzi, urmează cursul firesc, la următoarea şedinţă va fi vacantat postul”, a declarat Niculae Mircovici, după şedinţa conducerii Camerei, relatează Romaniatv.net.

Tribunalul Bucureşti a transmis Camerei Deputaţilor o decizie privind sentinţa penală definitivă prin care Monica Iacob Ridzi fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

În acest caz se află şi deputatul UNPR Gigi Neţoiu se află în închisoare, însă mandatul său nu a fost vacantat deoarece Camera Deputaţilor nu a primit încă de la Tribunal decizia condamnării acestuia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.