Gorghiu: Ironiile lui Ponta îmi aduc aminte de Năstase!

0

După ce Victor Ponta a declarat că anchetarea lui Marian Vanghelie va face ca preşedintele PNL Alina Gorghiu să-şi piardă principalul aliat politic, liberala îi atrage atenţia liderului PSD că a fost coleg de partid cu Vanghelie timp de 14 ani, transmite Agerpres.

Președintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, spune că ironiile premierului Victor Ponta îi amintesc de fostul prim-ministru Adrian Năstase.”Ironiile domnului Victor Ponta îmi aduc aminte de fostul său aliat, Adrian Năstase, iar ușurința cu care uită că Marian Vanghelie i-a fost coleg de partid timp de 15 ani îmi aduce aminte de modul de a face politică al foștilor și actualilor săi aliați politici Elena Udrea și Traian Băsescu. E totuși lăudabil că domnul Ponta nu s-a dezis, deocamdată, de partenera sa politică Elena Udrea la ce frecvență are în a-și trăda aliații”, a susținut joi, Alina Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a afirmat joi că nu comentează cauze penale, precizând însă „strict politic” că, în urma anchetării lui Marian Vanghelie de către procurorii DNA, copreședintele PNL Alina Gorghiu „și-a pierdut principalul aliat”.„Nu cunosc și nu pot să comentez cauze penale. Strict politic, (…) cred că doamna Gorghiu și-a pierdut principalul aliat, pe domnul Vanghelie, și acum trebuie să-și caute altul”, a spus Ponta, la plecarea de la evenimentul de deschidere a Târgului de Turism al României, întrebat de jurnaliști cum comentează investigația procurorilor în cazul primarului sectorului 5.

Marian Vanghelie este suspectat de abuz în serviciu. Procurorii DNA au declanşat, joi dimineaţa, o serie de percheziţii la sediul primăriei sectorului 5 şi la domiciliul lui Marian Vanghelie. Procurorii suspectează faptul că Vanghelie a acordat contracte preferenţiale unor companii, primind în schimb un comision de 20% din valoarea contractului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.