O ambulanță și trei mașini s-au ciocnit în Constanța

0

O ambulanţă care transporta o pacientă la Palazu Mare a fost implicată noaptea trecută, într-un accident rutier. Asta după ce la intersecţia bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu, un şofer grăbit nu i-a acordat prioritate autosanitarei. În urma impactului, autoturismul a ricoşat în alte două maşini care staţionau la semafor.

Accidentul s-a produs cu puțin înainte de miezul nopții la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu bulevardul Tomis.

Ambulanța implicată în accident transporta o pacientă la Palazu Mare. La intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, șoferul care a provocat accidentul nu i-a acordat prioritate autospecialei.

„Pacienta avea centură și nu i s-a întâmplat nimic. A fost preluată de un alt echipaj și transportată la Secția de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare”, a declarat dr. Aneta Turceanu, medicul de pe ambulanță.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în alte două mașini, care staționau la semafor. Șoferul vinovat, un tânăr de 23 de ani, a fost rănit ușor.”A suferit traumatisme minore care nu îi pun în pericol viața. A fost transportat la spital de o ambulanță”, a declarat dr. Laurenția Pascu, medic al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța pentru reporterntv.ro.
Polițiștii i-au testat pe șoferii implicați în accident cu aparatul Drager. Niciunul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.