Elena Udrea atacă din nou pe Facebook

0

Elena Udrea continuă, pe Facebook, seria atacurilor la adresa procurorilor DNA. În ultima postare, fostul ministru acuză „acţiunile discreţionare ale anchetatorilor” în Dosarul GALA BUTE şi reclamă faptul că „ancheta penală a ajuns să se desfăşoare în ritm de melc”.

Elena Udrea se declară din nou o „ţintă” a DNA, într-un mesaj postat pe Facebook de echipa de comunciare.

„Acţiunile discreţionare ale anchetatorilor în dosarul „Gala Bute” se văd şi din avion. În timp ce Elena Udrea şi toţi cei care nu au declarat împotriva sa se află în arest, mituitorii şi cei care au luat mită (doar pentru că au încercat să dea vina pe fostul ministru) sunt liberi.
Dacă pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea s-au pus în mişcare cu celeritate acţiunile necesare, pentru că era „urgentă” încarcerarea sa, în ceea ce priveşte solicitările apărării, nimic nu se întâmplă. Ancheta penală a ajuns să se desfăşoare în ritm de melc.

De mai bine de două săptămâni, Udrea a cerut confruntări cu acuzatorii săi, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum, deşi ar fi existat şansa lămuririi situaţiei. Mai mult, procurorii par să fie concentraţi doar pe administrarea de probe împotriva fostului ministru, nu şi în favoarea sa.

În acest condiţii, se întăreşte impresia că Elena Udrea este o ţintă şi că se doreşte menţinerea sa în arest, pentru a fi redusă la tăcere, în detrimentul înfăptuirii actului de justiţie. ‪#‎AdevărulFărăCătuşe‬”, este mesajul semnat de echipa de comunicare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.