Radu Mazăre, reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA!

Share:

Primarul din Constanţa, Radu Mazăre, a fost reţinut de către DNA pentru 24 de ore, informează România TV.

Mazăre a fost scos încătuşat din sediul DNA şi dus în arestul Poliţiei Capitalei. „Sunt acuzat că am dat trei contracte la televiziunea la care nu mai sunt acţionar”, a declarat Mazăre.

Radu Mazăre, primarul de Constanţa, s-a prezent luni, la DNA, pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie. Mazăre a venit cu geanta pregătită, spunând că este pregătit pentru orice. Mazăre a sosit la DNA în jurul orei 12.45. „De 10 ani sunt pregătit pentru orice”, a declarat Mazăre.

Primarul municipiului Constanţa a precizat că a fost chemat în cazul reclamaţiei care i-a fost făcută de ANI şi Horia Georgescu, pentru incompatibilitate.”Astăzi am fost chemat în reclamaţia, pe care mi-a făcut-o ANI şi dl Horia Georgescu, de incompatibilitate. Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce. A mai fost o acuzatie similiară în 2009. (…) Probabil acum mi se vor aduce noi acuzaţii pe aceeaşi reclamaţie”, a spus primarul PSD.

Radu Mazăre a venit cu bagajul făcut la DNA: „În viaţă e bine să fii pregătit pentru orice”. Jurnaliştii i-au atras atenţia că la DNA este şi Horia Georgescu: „Eu ştiu ceva. M-a învăţat viaţa: în viaţă dacă faci bine, bine primeşti, dacă faci rău, rău primeşti”. „Am trening, am o carte, am o cruce şi ceva de mâncare”, a spus Mazăre despre ce a adus în geantă.

Un jurnalist i-a spus că în arest este lume bună. „Nu ştii cum i se spune? Beciul domnesc”, a răspuns, în stilu-i caracteristic, Mazăre.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.