Radu Mazăre, reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA!

0

Primarul din Constanţa, Radu Mazăre, a fost reţinut de către DNA pentru 24 de ore, informează România TV.

Mazăre a fost scos încătuşat din sediul DNA şi dus în arestul Poliţiei Capitalei. „Sunt acuzat că am dat trei contracte la televiziunea la care nu mai sunt acţionar”, a declarat Mazăre.

Radu Mazăre, primarul de Constanţa, s-a prezent luni, la DNA, pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie. Mazăre a venit cu geanta pregătită, spunând că este pregătit pentru orice. Mazăre a sosit la DNA în jurul orei 12.45. „De 10 ani sunt pregătit pentru orice”, a declarat Mazăre.

Primarul municipiului Constanţa a precizat că a fost chemat în cazul reclamaţiei care i-a fost făcută de ANI şi Horia Georgescu, pentru incompatibilitate.”Astăzi am fost chemat în reclamaţia, pe care mi-a făcut-o ANI şi dl Horia Georgescu, de incompatibilitate. Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce. A mai fost o acuzatie similiară în 2009. (…) Probabil acum mi se vor aduce noi acuzaţii pe aceeaşi reclamaţie”, a spus primarul PSD.

Radu Mazăre a venit cu bagajul făcut la DNA: „În viaţă e bine să fii pregătit pentru orice”. Jurnaliştii i-au atras atenţia că la DNA este şi Horia Georgescu: „Eu ştiu ceva. M-a învăţat viaţa: în viaţă dacă faci bine, bine primeşti, dacă faci rău, rău primeşti”. „Am trening, am o carte, am o cruce şi ceva de mâncare”, a spus Mazăre despre ce a adus în geantă.

Un jurnalist i-a spus că în arest este lume bună. „Nu ştii cum i se spune? Beciul domnesc”, a răspuns, în stilu-i caracteristic, Mazăre.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.