Vasile Blaga, despre depunerea moțiunii de cenzură

Share:

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că depunerea unei moțiuni de cenzură nu este un subiect închis, însă a subliniat că nu se alătură celor care dau termene în acest sens.

„Nu este un subiect închis, dar nu mă alătur celor care dau termene. Nu m-am alăturat niciodată colegilor mei care au dat termen: ‘până atunci se întâmplă aia în Senat’, ‘până atunci se întâmplă aia în Cameră’. La momentul potrivit, vom depune moțiune de cenzură. (…) Unii colegii sunt foarte optimiști și eu sunt foarte optimist, dar toate la timpul lor”, a spus Vasile Blaga, după ședința Biroului Politic Național al PNL, întrebat dacă subiectul moțiunii de cenzură este unul închis, scrie Agerpres.

Întrebat dacă la Senat se va mai întâmpla ceva, liderul PNL a răspuns: „Aveți răbdare!”.

Menționăm că prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban a precizat, sâmbătă, la Sinaia, că „cel mai probabil” moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta va fi depusă în luna mai, acesta punctând că ar prefera ca Guvernul să pice în urma unei moțiuni, nu ca urmare a acțiunilor DNA. Întrebat dacă arestarea preventivă a primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, afectează în vreun fel negocierile privind organizarea unei majorități parlamentare, Ludovic Orban a negat, arătând că cei care au părăsit PSD și UNPR vor vota împotriva Guvernului Ponta „la orice moțiune de cenzură, indiferent dacă Vanghelie este în arest preventiv sau dacă e în stare de libertate”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.