Bătut crunt, soțul prezentatoarei TV, Diana Mariș, a murit

Share:

Valentin Costea, om de afaceri şi soţul prezentatoarei TV Diana Mariş Costea, a pierdut lupta cu viaţa, după ce acesta a fost bătut de un angajat al atelierului auto pe care îl deţinea. Potrivit aradon.ro, familia lui Valentin Costea nu a dorit ca organele tânărului să fie prelevate.

După o săptămână în care a fost ţinut în viaţă doar de aparate, Valentin Costea a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean din Timişoara. Valentin Costea, patronul unui atelier de tuning auto din Arad, a fost bătut de un angajat şi a intrat în moarte cerebrală luni, 9 martie. După o săptămână în care a fost ţinut în viaţă doar de aparate, Valentin Costea a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean din Timişoara. Valentin Costea, patronul unui atelier de tuning auto din Arad, a fost bătut de un angajat şi a intrat în moarte cerebrală luni, 9 martie.

Valentin Costea, soţul unei prezentatoare TV care a fost bătut crunt, se afla în moarte cerebrală.

Deşi medicii spuneau, iniţial, că tânărul de 35 de ani nu va trăi mai mult de o zi două, acesta s-a stins după o săptămână în care doar aparatele l-au mai ţinut în viaţă. Potrivit aradon.ro, familia lui Valentin Costea nu a dorit ca organele tânărului să fie prelevate.

Cel care este acuzat că l-a bătut şi jefuit pe Valentin Costea este chiar un angajat al său de la atelierul auto, care se pare că ar fi fost sub influenţa drogurilor în momentul în care l-a agresat pe cel poreclit „Vale”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.