Bolcaș susține că Băsescu l-a amenințat pe procurorul general

Lucian Bolcaş, avocatul Gabrielei Firea, a declarat, miercuri, că Traian Băsescu l-a ameninţat pe procurorul general Tiberiu Niţu, în urmă cu o zi.

Avocatul Gabrielei Firea a spus, miercuri, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, unde fostul preşedinte a fost citat pentru a da declaraţii în dosarul în care Firea îl acuză de şantaj, că „suspectul Traian Băsescu l-a ameninţat ieri pe procurorul general”.”Iertati-ma, dar suspectul Traian Băsescu l-a ameninţat ieri pe procurorul general. Ce poate sa fie mai interesant decat asta, nu?”, a spus avocatul. „Eu nu pot să-l asist şi pe procurorul general, nu mă plăteşte”, a adăugat Bolcaş.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat, marţi, un mesaj pe Facebook în care îl atacă pe procurorul general Tiberiu Niţu, despre care spune că, „militar în termen fiind, a tras de la clădirea televiziunii pe care o apăra în direcţia blocurilor din Dorobanţi”. „Oare de ce nu mi-a spus de la numire că a fost printre cei care trăgeau către populaţia răzvrătită”, întreabă Băsescu.

Băsescu este urmărit penal pentru şantaj. Fostul preşedinte a fost, miercuri, la Parchetul General, unde a fost chemat în calitate de suspect în dosarul în care senatorul PSD, Gabriela Firea, l-a acuzat de şantaj.

Lucian Bolcaş, avocatul social-democratei, a relatat ce s-a întâmplat în faţa procurorului, precizând că fostul preşedinte este cercetat în calitate de suspect pentru infracţiunile de şantaj si ameninţare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.