Orange face angajări

Iată lista posturilor vacante la Orange, în această perioadă; ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile. 

Orange angajează un expert conformitate & antifraudă la Bucureşti, relatează Romaniatv.net.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau juridice de lungă durată, a urmat cursuri de perfecţionare în domeniul Anti-Money Laundering (AML)/Combating the Financing of Terrorism (CFT), are cel puţin patru ani experienţă în specialitate, din care trei ani în instituţii financiar-bancare, şi vorbeşte fluent limba engleză.
Până pe 16 aprilie se primesc candidaturi pentru această poziţie. Informaţii suplimentare, aici.

Orange angajează pe postul de cash collection representative în Braşov şi Tulcea. Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai minimum un an experienţă în vânzări sau într-un domeniu conex, ai mai lucrat cu banii, vorbeşti fluent limba engleză şi ai cunoştinţe avansate de limba engleză. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de organizare şi planificare, este orientat spre rezultate, are iniţiativă, abilităţi de muncă în echipă, de interrelaţionare şi de comunicare.
9 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Orange în Braşov şi Tulcea. Detalii, aici.

Orange angajează, pe perioada determinată, pe postul de customer care representative în Timisoara şi Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post este cel puţin student, are cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare PC.
Până pe 4 aprilie se primesc candidaturi pentru postul vacant în Timişoara. Amănunte, aici.

Orange angajează pe postul de reprezentant de vânzări la Călăraşi şi la Ploieşti. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii şi un an experienţă în vânzări sau într-un domeniu conex, vorbeşti fluent limba engleză şi ai cunoştinţe avansate de operare Office.

Candidatul potrivit pentru acest post este orientat către rezultate, către clienţi, este proactiv, are excelente   abilităţi de comunicare şi prezentare, este pasionat de tehnologii noi şi înţelege piaţa de telecomunicaţii.
Până pe 22 martie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Călăraşi. Detalii, aici.

17 aprilie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Ploieşti. Amănunte, aici. 

Orange angajează pe postul de CRM support specialist în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o facultate cu profil IT sau tehnic, are cunoştinţe avansate de Oracle/PostGres, de PL/SQL Developper, de Java, PHP, Python, Linux, Shell Scripting şi Visual Basic. Candidatul ideal pentru acest post este orientat spre rezolvarea problemelor şi poate lucra eficient sub presiune.
5 aprilie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Consultaţia aici lista completă a locurilor de muncă vacante la Orange. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.