Tiberiu Nițu: Băsescu a sunat la cabinet după sechestrul de la Nana!

0

Procurorul general Tiberiu Niţu a declarat că fostul preşedinte Traian Băsescu a sunat la Cabinet după ce a fost pus sechestru pe terenurile deţinute de fiica fostului şef al statului, la Nana. 

Întrebat de jurnalişti dacă Traian Băsescu l-a sunat după ce s-a pus sechestru pe terenurile de la Nana, Tiberiu Niţu a declarat: „Da, a sunat la cabinet.” Procurorul general a adăugat că nu ştie motivul pentru care a fost sunat şi că, de fapt, nu a purtat nicio discuţie cu fostul şef de stat. „Cel care iniţiază un apel ştie de ce îl iniţiază şi pentru ce. Nu am răspuns. Nu am avut nicio discuţie cu dumnealui”, a precizat Tiberiu Niţu, înaintea şedinţei secţiei pentru procurori a CSM, relatează Romaniatv.net.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a început urmărirea penală în 134 martie împotriva a 11 persoane în dosarul care are ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana.

Ioana Băsescu are terenul de la Nana pus sub sechestru, în aceeaşi situaţie aflându-se peste 100 de săteni. Decizia a fost luată în dosarul în care procurorii cercetează modul în care s-au făcut retrocedările de terenuri din comuna din Călăraşi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.