Udrea, față în față cu unul dintre denunțătorii săi

0

Elena Udrea va fi adusă la DNA pentru a fi confruntată cu unul dintre denunţătorii săi, informează România TV.

Udrea a cerut în repetate rânduri să fie confruntată cu cei care au denunţat-o. Ea a formulat, la începutul lunii martie,  o a doua cerere de confruntare cu denunţătorii ei, după ce procurorii nu i-au dat un răspuns la prima solicitare.

Avocaţii fostului ministru au trimis la DNA noua solicitare înainte ca la ICCJ să se judece contestaţia Elenei Udrea privind arestarea preventivă în Dosarul Gala Bute, însă şi aceasta a rămas fără răspuns.

Avocatul Alexandru Chiciu anunţa că Elena Udrea vrea să fie confruntată cu denunţătorii ei înainte de a fi judecat apelul la măsura arestării preventive în dosarul Gala Bute.”Mi-a cerut să fie confruntată cu denunţătorii. Doreşte foarte mult să-i vadă pe aceşti bărbaţi faţă în faţă, să-i privească în ochi”, a declarat Alexandru Chiciu.

Elena Udrea se află în arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul „Gala Bute”, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casație și Justiție. Fosta şefă PMP este cercetată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.