Bărbat dispărut de la Spitalul Județean Brașov

Un bărbat de 56 de ani, care locuia într-un centru social, este de negăsit de aproape o lună. Omul a dispărut după ce a fost externat din Spitalul Judeţean Braşov, acelaşi de unde o bătrână a fost lăsată să plece în papuci şi pijama şi a murit pe câmp. 

Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost internat în luna decembrie a anului trecut în centrul pentru persoane vârstnice, informează România TV. A fost prezent în fiecare zi în centru până sâmbătă când angajaţii i-au observat dispariţia.

Aceştia au acţionat conform protocolului, l-au căutat la familie, la cunoştinţe, la morgă şi la spital. În cele din urmă au aflat că exact în ziua în care a dispărut a fost internat în ambulatoriul spitalului Judeţean din Broaşov. Deocamdată nu se ştie dacă a plecat de voie bună de acolo sau a fost externat, cert este că de atunci omul este căutat fără întrerupere.

Sora sa este supărată pe conducerea spitalului judeţean Broaşov. Este vorba despre acelaşi spital, care în urmă cu două săptămâni a fost implicat într-un scandal similar. O bătrână a fost lăsată să plece din spital în papuci şi pijamale. Ea a fost găsită o zi mai târziu moartă pe un câmp.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.