Cătălin Ivan îl dă în judecată pe Victor Ponta

0

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, vineri seară, la Realitatea TV, că îl va da în judecată pe premierul Victor Ponta, dacă liderul PSD nu va lua în discuție contestația sa depusă, la partid, cu privire la dizolvarea organizației PSD Sector 1. Ivan susține că a fost demis din funcțiile deținute în mod abuziv.

„Pe mine nu m-au executat. Tactica e una simplă, eu nu am făcut parte din Partidul Comunist, dar mai pun mâna pe carte (…) Liviu Dragnea nu a făcut parte, deși stăpânește atât de bine instrumentele folosite de Partidul Comunist, încât nu știu unde le-a învățat. Dacă te deranjează o persoană, o discreditezi cu tot felul de declarații (…) Pe de-o parte, o discreditezi, pe de altă parte, o izolezi. Mi-au luat toate funcțiile pe care le aveam abuziv. Voi merge în instanță pentru că dizolvarea organizației PSD sector 1 a fost făcută în mod abuziv”, a spus Cătălin Ivan.

Întrebat dacă îl va da în judecată pe liderul PSD, Cătălin Ivan a răspuns:”Da. Am o responsabilitate față de oamenii de acolo, sunt oameni care s-au trezit dați deoparte, pentru că eu mi-am permis să candidez pentru conducerea partidului. Îi transmit lui Victor Ponta că, dacă constestația depusă la partid, nu se discută, singura cale să le fac dreptate celor din partid, din organizația de Sector 1, este să mă duc în instanță. Nu țin de scaun, dar se creează un precent foarte periculos, pe care orice organiziție politică poate fi dizolvată, doar pentru că șeful respectivei organizații intră în conflict cu conducerea partidului. Păi unde e democrația în partid? Îmi voi căuta dreptatea mie și celor din Sectorul 1, dacă în partid nu se poate”, a adăugat Cătălin Ivan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.