Scandal la spitalul de urgență Buzău. Un bărbat a rămas fără penis

0

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău este implicat într-un nou scandal după ce acum doi ani mai mulţi copii, internaţi la Secţia de Pediatrie 2, au fost filmaţi fiind legaţi de pătuţuri cu tifoane. Acum, un bărbat de 55 de ani, militar de carieră din municipiul Buzău, este cel care acuză cadrele medicale din cel mai mare spital buzoian de malpraxis.

Un nou scandal cu iz de malpraxis zguduie Spitalul Judeţean Buzău, supranumit şi „Spitalul Groazei” după ce acum doi ani mai mulţi copii, internaţi la Secţia de Pediatrie 2, au fost filmaţi fiind legaţi de pătuţuri cu tifoane.

Un bărbat de 55 de ani acuză cadrele medicale de malpraxis. În noiembrie anul trecut, bărbatul s-a prezentat Unitatea de Primire Urgenţe, prezentând simptomele unei insuficiențe renale. A fost consultat de medicii de gardă, apoi a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a rămas internat timp de 3 zile.  Omul a rămas fără penis, după ce organul sexual a cangrenat, ca urmare a unor manevre medicale greșite.

Bărbatul a cerut să fie transferat de urgenţă la Spitalul Militar Central din Bucureşti, acolo unde specialiştii i-au salvat viaţa, însă cu un preț extrem de scump: organul genital i-a fost amputat. Buzoianul va da în judecată Spitalul Judeţean Buzău. Între timp, Colegiul Medicilor a demarat o anchetă în acest caz.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.