Băsescu, enervat de linguselile lui onaca

Discursul de sâmbătă al lui Dorel Onaca, actual secretar general al PMP, a fost de departe cel mai linguşitor la adresa lui Traian Băsescu de la întâlnirea de la Timişoara.

Cu o faţă căzută, fostul preşedinte Traian Băsescu, a ascultat impasibil discursul lui Dorel Onaca, până acesta a început să-l pomenească întruna atunci când a vorbit despre organizarea noului partid, potrivit pressalert.ro.

„Lasă-mă!”, i-a spus de pe locul său din primul rând, Traian Băsescu lui Onaca. Fostul consilier nu a priceput mesajul, continuându-şi discursul mobilizator: „cât de greu ne este acum, cu atât mai mare va fi victoria când vom câştiga alegerile”.

Cuvântarea lui Dorel Onaca a continuat şi mai patimaş, acesta încercând să-şi mobilizeze colegii, amintindu-le că „în ultimii 14 ani şi sigur în ultimii cinci ani, singurul care a câştigat toate alegerile din România – domnul preşedinte Traian Băsescu”. În loc să se bucure şi să zâmbească, fostul şef al lui Onaca i-a făcut un semn categoric din mâini, spunându-i: „Termin-o, că plec!”.

Secretarul general al PMP şi-a continuat discursul motivaţional, la final reuşind să-i provoace un nou gest de lehamite fostului preşedinte, care a dat iarăşi din mână exclamând „hai, mă!„, atunci când Onaca a anunţat că „în parteneriat cu domnul preşedinte Traian Băsescu să oferim României cel mai competent prim ministru”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.