O nouă agenție Smith&Smith s-a deschis în Suceava Iulius Mall!

0

Strategia Smith & Smith vizeaza consolidarea retelei de agentii la nivel national urmarind cresterea numarului de puncte de lucru in zonele cu potential mare emigrational.
Smith & Smith anunta deschiderea celei de-a 49 agentii in orasul Suceava, judetul Suceava, care ofera intreaga gama de servicii Smith & Smith. Programul de lucru este Luni – Duminica: 10.00 a.m -22.00 p.m.
In curand Smith & Smith va deschide agentia numarul 50!

Smith&Smith, prima companie româneasca specializata în transfer international de bani, infiintata înca din 1999 si autorizata ca institutie de plata de catre Banca Nationala a României în conformitate cu prevederile Legii nr.197/2010, este înregistrata în Registrul Institutiilor de plata sub numarul IP-RO-0006.
De-a lungul întregii activitati, obiectivul principal al institutiei a vizat realizarea unor oferte de servicii de plati moderne, rapide si accesibile din punct de vedere al tarifelor, obiectiv îndeplinit prin elaboarea unei strategii de creare, implementare si dezvoltare a serviciilor de remitere de bani axata pe orientarea acestora pe coridorul etnic românesc reprezentat de comunitatea cetatenilor români si moldoveni din strainatate.
Astazi, dupa 15 ani de experienta in domeniul transferului de bani timp in care peste 7 milioane de operatiuni au purtat amprenta Smith & Smith, compania poate oferi clientilor o gama diversificata de servicii cu sau fara numerar, in conditii de competitivitate atat in ceea ce priveste timpul de transfer cat si costul operatiunii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.