Anca Pandrea, internată de urgență la Spitalul Floreasca

Share:

Anca Pandrea s-a aflat la un pas de moarte săptămâna trecută, după ce problemele ei cu plămânii s-au agravat. Actrița nu s-a mai putut ridica din pat timp de câteva zile şi n-a mai putut mânca deloc, iar prietenii au convins-o să se interneze urgent la Spitalul Floreasca, unde se află şi în prezent.

Diagnosticată în toamnă cu pneumonie, Anca Pandrea a aflat atunci că are şi nişte „găurele” la plămânul stâng. Medicii i-au recomandat să renunţe la fumat şi să revină pentru analize. Actriţa a mai redus numărul ţigărilor, însă a amânat să se ducă din nou la doctor. Problemele au reînceput şi, vineri dimineaţă, a fost nevoită să meargă la spital.”După vernisaj m-am simţit din ce în ce mai rău, n-am mai reuşit să mă dau jos din pat şi n-am mai putut mânca. Am supravieţuit doar cu ceai. Mă simt foarte slăbită. Cred că totul mi se trage de la plămâni”, a declarat Anca Pandrea pentru ziarulring.ro.

„Orice s-ar întâmpla, nu mi-e frică de moarte! Mă voi duce la Iura, asta mi-am dorit din clipa în care puiul meu a plecat pe lumea cealaltă. Îl rog pe Iura în fiecare noapte să mă ia lângă el. Aici, de dorul lui, suferinţa îmi sfâşie inima”, a mai mărturisit Anca Pandrea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.