Bărbatul care a rămas fără penis cere medicilor daune uriașe

0

Situaţie disperată pentru bărbatul din Buzău care a rămas fără penis după ce i s-a montat greşit o sondă urinară. Doctorii au fost nevoiţi să îi amputeze organul sexual, iar acum pacientul se gândeşte să facă o operaţie de reconstrucţie. Bărbatul cere daune de jumătate de milion de euro.

Bărbatul de 55 de ani din Buzău şi-a luat avocat şi a depus o plângere la adresa medicilor pe care îi acuză de malpraxis. Mai mult, victima cere 500.000 de euro daune pentru ce i s-a întâmplat, potrivit România TV.
„Din cauza manevrării acelei sonde şi a intervenţiei chirurgicale tardive de la spitalul din Buzău, penisul s-a necrozat”, a declarat Costică Maroleanu.
Bărbatul este hotărât să lupte până la capăt ca să-şi facă dreptate în justiţie. „Mă gândesc să îmi refac viaţa, dacă o fi posibil medical, dar experienţele pe care le-am trăit..”, a mai spus Costică Maroleanu.
Medicii au precizat că bărbatul ar putea face o operaţie de reconstrucţie a organului sexual, dar intervenţia este complexă şi, deocamdată, el este încă în perioada de convalescenţă.

Bărbatul a făcut o infecţie după ce i s-a montat o sondă urinară în Spitalul din Buzău. După zile de chin, omul a fost operat, dar urologul a plecat în concediu, aşa că a ajuns la Bucureşti. Aici, medicii nu l-au mai putut ajuta şi au fost nevoiţi să îi amputeze penisul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.