Incendiu într-un bloc din Brăila. Zeci de persoane, evacuate!

Zeci de brăileni, printre care şi copii, au fost evacuaţi de urgenţă din cauza unui incendiu. Mai multe persoane, printre care şi o femeie însărcinată, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Focul a izbucnit în locuinţa unui bărbat care avea curentul tăiat şi folosea lumânări pentru a-şi lumina locuinţa.

Locuitorii unui bloc din Brăila au simţit mirosul de fum şi au intrat în panică. Unii dintre ei au fugit pe scări, iar alţii au rămas blocaţi în case. Au fost scoşi cu ajutorul vecinilor şi al pompierilor. În total, peste 40 de oameni, printre care şi mai mulţi copii, au fost evacuaţi, potrivit România TV.

Focul a izbucnit în locuinţa unui bărbat care avea fusese debranşat de la reţeaua de energie electrică şi folosea lumânări pentru a-şi lumina locuinţa. „Mă rog de administrator să-l de afară, pentru că-i pericol public, e cu retard. Ne-a dat foc! În fiecare seară, acest dezaxat îşi aprinde 50 de lumânări că nu mai are curent. Nu ştiu cum am ieşit din cameră”, a spus o locatară.

Mai multe persoane s-au intoxicat şi au fost duse de urgenţă la spital. „În stare mai gravă a fost o femeie care a fost deja trimisă la UPU cu intoxicaţie cu fum. Iniţial era confuză, dar şi-a revenit după administrarea de exigen. Am mai trimis la spital o tânără cu sarcină incipientă, tot cu intoxicaţie cu fum”, a spus medicul Viorica Uscatu de la Ambulanţa Brăila.

Alţi câţiva locatari au primit îngrijiri la faţa locului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.