Oana Mizil, întâlnire-secretă cu Geoană

0

Fosta deputată PSD Oana Mizil a venit astăzi la Parlament pentru a se întâlni cu Mircea Geoană, preşedintele viitorului partid PSRO.

Noul partid al lui Mircea Geoană şi-a pus la punct o strategie de colaborare cu PNL şi, cum Marian Vanghelie se află în arest preventiv, la şedinţă a participat ca reprezentant al său, Oana Mizil, iubita edilului de la sectorul 5, potrivit România TV.

Oana Mizil poartă astfel discuţiile pe linie de partid cu Mircea Geoană şi a anunţat că este deja vicepreşedinte al PSRO, un partid în care ”crede, un partid de viitor”.Mizil le-a declarat jurnaliştilor prezenţi că l-a vizitat pe iubitul său, Marian Vanghelie şi că acesta se simte bine.

”Şi copilul este bine, am văzut astăzi într-o presă de paparazzi că aş avea probleme cu copilul, copilul este foarte bine, creşte, sunt foarte bine. Vanghelie se simte foarte bine, cât de bine se poate simţi acolo, este încrezător într-o justiţie corectă, este încrezător într-o justiţie corectă”, a declarat Oana Mizil.

Magistraţii ICCJ au emis, sâmbătă, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Marian Vanghelie. Edilul a fost dus cu duba în arestul Poliţiei Capitalei.

Procurorii DNA au cerut vineri arestarea preventivă a primarului Marian Vanghelie, după ce joi au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a spus vineri, la intrarea în sediul ICCJ, că are ”un loc în celulă pentru Ponta şi Oprea”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.