45 de spanioli, în avionul Airbus prăbușit!

0

Un număr de 45 de persoane care se aflau la bordul avionului operatorului low-cost Germanwings ce s-a prăbușit marți în sudul Franței aveau nume de familie spaniole, a declarat un purtător de cuvânt al vicepremierului spaniol Soraya Saenz de Santamaria, relatează Reuters.

‘Vicepremierul a anunțat că 45 de persoane aflate la bordul avionului aveau nume de familie spaniole’, a precizat purtătorul de cuvânt.

Pe de altă parte, Șeful guvernului spaniol Mariano Rajoy s-a declarat ‘consternat’ marți de accidentul din Alpii francezi al avionului Airbus A320 aparținând companiei germane Germanwings, ce efectua cursa Barcelona-Düsseldorf, și l-a calificat drept o ‘tragedie’.

‘Sunt consternat de accidentul aerian din Alpi. Este o tragedie’, a scris Mariano Rajoy pe contul său de Twitter. ‘Cooperăm cu autoritățile franceze și germane în cadrul anchetei’ privind acest accident în care niciunul dintre pasageri nu a supraviețuit, potrivit autorităților franceze.

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, care asigura legătura între Barcelona (Spania) și Düsseldorf (Germania), s-a prăbușit marți în Alpii francezi, cu 150 de persoane la bord — 144 de pasageri și șase membri ai echipajului, majoritatea fiind germani.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.