B1TV cumpără de la Pro TV

0

Studiourile Media Pro de la Buftea, deținute în prezent de americanii de la Central European Media Enterprises – CME, sunt în discuții pentru schimbarea proprietarului.

Bobby Păunescu (regizor, producător și acționar la B1 TV) discută preluarea studiourilor, împreună cu parteneri americani.

Partenerii lui Bobby Păunescu în discuțiile pentru preluarea studiourilor sunt cei de la Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producțiilor cinematografice independente.
Film Finances este o companie de asigurare a filmelor cu birouri în Statele Unite, Australia, Canada, Africa de Sud, Scandinavia, Germania și China. Film Finances a fost lansată ca urmare a crizei din 1947 din Marea Britanie. Compania oferă în cazul filmelor independente o asigurare că acestea vor fi duse la bun sfârșit de către producător.

Contactat de Paginademedia.ro, Bobby Păunescu nu a comentat informațiile. El a declarat că “există o asociere a mea cu Film Finances” și că această asociere „caută studiouri din Europa Centrală și de Est„, fără a preciza dacă Studiourile Media Pro sunt luate în calcul.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.