Gigi Becali s-a întâlnit cu MIhăiță Neșu

0

Gigi Becali s-a întâlnit cu Mihai Neşu în timpul permisiei de cinci zile care i-a fost acordată de conducerea Penitenciarului Poarta Albă. Becali l-a invitat pe Neşu la vila sa din Pipera şi, potrivit apropiaţilor, întâlnirea a fost una emoţionantă, iar cei doi abia şi-au putut stăpâni lacrimile.

Eliberat din închisoare pentru câteva zile, Gigi Becali a vrut neapărat să-l revadă pe fostul stelist Mihai Neşu. Pentru a se feri de paparazzi, cei doi au decis să se întâlnească la vila omului de afaceri din Pipera, iar întâlnirea a fost una extrem de emotionantă. „Atunci când l-a avut în faţa ochilor, Gigi a început să plângă. S-a aplecat şi l-a luat în braţe. Chiar dacă au avut ei ceva divergenţe în trecut, Becali îl admiră şi îl respectă, îl consideră o dovadă de tărie de caracter (…) Şi lui Mihai i-au dat lacrimile. A fost foarte emoţionant”, a mărturisit un apropiat al celor doi, pentru cancan.ro.

Cei doi au discutat mai bine de două ore, timp în care au pus la punct detaliile viitoarei lor colaborări la Steaua. Mai mult, Gigi Becali s-ar fi declarat dispus să îl ducă pe fostul fotbalist la cei mai buni medici din lume şi să suporte toate cheltuielile tratamentelor, totul pentru a-l ajuta pe Neşu să poată merge din nou.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.