Gral Medical a inaugurat două clinici

Share:

Două clinici noi de dimensiuni mari au fost inaugurate în București și Ploiești de Gral Medical, investiția totală fiind de 1,5 milioane euro, iar până la finalul anului vor fi deschise încă două centre în orașe cu o populație de peste 300.000 de locuitori.

Prima clinică inaugurată este localizată într-o regiune centrală din București, pe șos. Ștefan cel Mare, iar cabinetele medicale acoperă majoritatea specialităților medicale: alergologie, dermatologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie, ORL, medicină de familie, urologie și ginecologie.

Potrivit unui comunicat de presă al Gral Medical, ca noutate, în cadrul Clinicii Gral Ștefan cel Mare, se pot efectua puncții de tiroidă, fișe și adeverințe medicale în timp record, proceduri și intervenții din sfera chirurgiei estetice, dar și servicii medicale decontate în contract cu CASMB pentru majoritatea specialităților medicale.

„Calitatea de asigurat pentru noi este foarte importantă, de aceea ne dorim ca în următoarea perioadă pacienții să beneficieze de cât mai multe servicii medicale de top decontate integral”, a declarat Robert Chițan, director promovare-dezvoltare Gral Medical, potrivit comunicatului de presă.

Cea de a doua clinică, inaugurată în centrul Ploieștiului, se întinde pe o suprafață de 1.800 de mp, are în componență peste 30 de cabinete medicale unde lucrează peste 150 de medici, o secție modernă de imagistică medicală (RMN, CT, Rx) și rezerve special amenajate pentru spitalizarea de zi. Clinica MC Gral Ploiești este cea mai mare clinică din județul Prahova și, în prima lună de la inaugurare, peste 4.500 de pacienți i-au trecut pragul, precizează sursa citată.

Clinica MC Gral Ploiești oferă în plus servicii medicale complementare actului medical: îngrijiri la domiciliu, fișă port armă, fișă permis auto, siguranța circulației, cursuri de prim ajutor și medicina muncii.

Pe anul 2014, grupul Gral Medical a înregistrat venituri de 101.247.343 milioane lei (22,9 milioane euro) în creștere cu 23% față de anul anterior. Cele mai importante creșteri au fost înregistrate de Spitalul OncoFort cu un avans de 35%, Centrul de Radiologie Gral din capitală cu 30% și centrele din provincie unde au depășit estimările și au crescut cu aproape 41%.

Potrivit sursei citate, pentru următoarea perioadă Gral Medical și-a propus să finalizeze extinderea capacității spitalului OncoFort prin dublarea numărului de paturi de la 60 la 120, o investiție ce va depăși 3 milioane de euro în echipamente și aparatură medicală de ultimă generație.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.