Nadia Comăneci, bună prietenă cu Simona Halep

0

Nadia Comăneci a susţinut-o pe Simona Halep pe toată durata turneului de la Indian Wells şi a făcut o supoziţie privitoare la persoana care are grijă de cariera sportivă a campioanei noastre.

Nadia Comăneci, cea mai valoroasă sportivă din istoria României, a susţinut-o frenetic la Indian Wells pe cea mai bună sportivă a momentului din ţara noastră, Simona Halep. Din păcate, „Zeiţa de la Montreal” nu va putea fi alături de Simona şi la Miami, din cauza programului, foarte încărcat, însă o aşteaptă într-o minivacanţă la reşedinţa sa din Oklahoma.

Pe lângă Nadia Comăneci, Simona Halep a avut parte şi de susţinerea lui Ion Ţiriac. Acesta a participat la antrenamentele Simonei, a sfătuit-o şi a stat în loja oficială, de unde, spre surprinderea multora, a lipsit cea care o manageriază, Virginia Ruzici. Mai mult, la finalul partidei cu Jelena Jankovici de la Indian Wells, Simona Halep nu a amintit Virginiei Ruzici la capitolul „mulţumiri”, pomenindu-l în schimb pe cel al lui Ion Ţiriac. Răspunsul oferit pentru ziarulring.ro de Nadia Comăneci, pe acest subiect, a fost foarte clar: „Domnul Ţiriac ar putea fi noul manager al Simonei. Prezenţa lui îi dă încredere”.

Totodată, Nadia este convinsă că Simona Halep va fi numărul 1 mondial în tenis. „Sunt sigură că Simona va ajunge liderul mondial! Pentru asta are nevoie de mai multe ore de antrenament, ca să ajungă să dicteze fiecare minge într-un meci. Asta se poate face doar prin multă muncă, pentru că talent are cu carul”, a mai spus Nadia.

Ion Ţiriac are 75 de ani şi este unul dintre cei mai respectaţi manageri din lumea tenisului. După retragerea din activitatea sportivă, a fost antrenor şi manager pentru mai multe nume mari din circuitul masculin: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Boris Becker, Goran Ivanisevic şi Marat Safin.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.