Casă mistuită de flăcări în județul Iași

0

Incendiu violent în localitatea Mogoşeşti din judeţul Iaşi, unde acoperişul unei case a fost cuprins de foc, informează B1 TV.

Două echipaje de pompieri din Şomcuta Mare şi Baia Mare, dar şi un echipaj SMURD au ajuns la faţa locului.

Proprietara gospodăriei se afla cu bebeluşul ei în imobil în momentul izbucnirii incendiului. Femeia a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Flăcările au pornit dintr-o cameră a casei şi s-au extins la acoperiş. În locuinţă se aflau proprietara şi bebeluşul ei.

Vecinii au încercat să stingă incendiul cu găleţile fără succes, aşa că au chemat pompierii.”Am venit să dăm o mână de ajutor, dar nu prea am avut ce să facem, că fântânile astea nu sunt de tras apa. Cu găleţile am venit, suntem vecini”, a spus unul din vecinii femeii.

Două echipaje ale ISU din Şomcuta Mare şi Baia Mare au ajuns la locul incendiului.”În jurul orei 22, am fost solicitați pentru a interveni la stingerea unui incendiu în localitatea Mogoşeşti. Ajunşi la faţa locului am constatat că incendiul se manifesta la acoperiş, la o cămară. Am procedat la localizarea şi stingerea incendiului. Focul risca să se extindă la întreaga gospodarie. Cauzele sunt în curs de stabilire”, a declarat un reprezentant al ISU. Se pare că focul a pornit de la un scurtcircuit. Femeia şi bebeluşul acesteia s-au mutat la rude.

Sătenii spun că vor pune mână de la mână pentru ca familia să poată reconstrui acoperişul afectat de incendiu până la Paşte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.