Jo Jo Dan, decis să devină campion mondial

Share:

Boxerul român Jo Jo Dan a trecut cu bine cântarul dinaintea meciului de sâmbătă cu britanicul Kell Brook, la Sheffield (21,30, ora României), și e gata să îl deposedeze pe acesta de titlul de campion mondial IBF la categoria welter.

Jo Jo Dan a cântărit 66,40 kg, iar Brook 66,18 kg, limita categoriei fiind 66,67 kg.”Mă simt excelent și sunt în cea mai bună formă din viața mea. Abia aștept meciul de sâmbătă. Cântarul a fost primul adversar și acum sunt pregătit pentru cel mai important”, a spus pugilistul român, la conferința de presă, potrivit presie britanice.

”Cunosc punctele tari ale lui Kell, dar și slăbiciunile și voi arăta acest lucru în ring. A fost impresionant împotriva lui Porter (Shawn Porter, fostul campion, n. red.), dar sunt pregătit pentru orice va arăta în ring, sunt pregătit pentru 12 runde grele.

”Cine nu vrea să boxeze cu Mayweather sau Pacquiao pentru milioane de dolari? Toată lumea vrea acest lucru. Asta este realitatea, banii sunt foarte mulți, dar acum sunt concentrat pe Kell Brook. Voi fi huiduit, el va fi încurajat — nu-mi pasă de acest lucru, sunt încrezător că voi câștiga titlul”, a mai spus Ionuț Ion.

La rândul său, Brook a afirmat că dorește să arate că este un boxer de elită în meciul din Motorpoint Arena. ‘Este extraordinar să îmi pot apăra titlul la Sheffield, cu Michael Buffer anunțându-mă în ring. Am bătut un drum lung, luptând în gale mici pentru a putea ajunge acum să îmi apăr titlul de campion mondial. Mi-a luat mult timp să cuceresc titlul și nu există nicio șansă ca Jo Jo Dan să mi-l ia. Voi arăta fulgere și forță. Am ținut fanii în așteptare prea mult timp până la un nou meci și le datorez un meci frumos. Dacă Jo Jo va face ce a promis și va lupta bine, fanii vor avea parte de spectacol”, a declarat Brook.

”Jo Jo Dan arată ca un om venit să câștige. E challenger obligatoriu, cum am fost eu pentru Porter. Știu că a dat sută la sută în sală și va da totul în ring mâine seară”, a subliniat britanicul. ”Nu l-aș subestima niciodată pe Jo Jo. S-a întâmplat de prea multe ori în box să te gândești la adversarul următor și să pierzi meciul cu cel din fața ta. Sunt concentrat și voi căuta să-l fac knockout”, a mai spus Brook.

Jo Jo Dan, care săptămâna trecută a primit cetățenia canadiană și așteaptă dintr-o zi în alta să devină tatăl unei fetițe, are 34 de victorii la profesioniști (18 KO) și 2 înfrângeri, în timp ce campionul en titre are 33 de victorii (22 KO) din tot atâtea meciuri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.