Licitații pentru spațiile comerciale din gări

0

Vineri, 27 martie 2015, CFR SA desfăşoară licitaţii publice pentru închirierea a peste 1.200 de spaţii şi terenuri din proprietatea privată a CFR SA, în toate cele 8 sucursalele regionale de cale ferată – Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. 

Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 52.966 mp, iar terenurile 377.495 mp, şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici care intenţionează să dezvolte sau să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional.

Locaţiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală.

Agenţii economici interesaţi să se alăture acestui proiect sunt aşteptaţi să participe la licitaţii publice organizate de cele 8 regionale de cale ferată, în ziua de 28 a lunii, condiţiile de participare putând fi consultate pe site-ul companiei www.cfr.ro, domeniul Anunţuri/închirieri-vânzari, sau prin accesarea link-ului (http://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-15/inchirieri-va…).
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.