Controale la Spitalul de Urgență Floreasca și Institutul Oncologic

0

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a anunțat că va trimite în zilele următoare echipe de control la Spitalul de Urgență Floreasca și la Institutul Oncologic București pentru a verifica sesizările venite din partea presei.

„Toate sesizările de genul acesta le luăm foarte în serios și trimitem echipe de control ori de câte ori este nevoie. (…) Nu tolerăm nicio astfel de atitudine față de pacient. Înțeleg că poate de multe ori numărul pacienților este prea mare, evident poate și medicii au avut anumite rațiuni, pot să înțeleg uman acest lucru, dar atitudinea de acest gen față de pacient nu o să o tolerăm niciodată și vom trimite controale și la Floreasca și la IOB pentru a verifica dacă acele sesizări sunt adevărate”, a declarat Bănicioiu la Institutul Național de Statistică, informează Agerpres.

Întrebat când vor avea loc controalele, el a răspuns că „zilele acestea”. Presa a redat o serie de materiale filmate cu camera ascunsă la IOB și Spitalul de Urgență Floreasca în care apăreau pacienți revoltați pentru că li se cereau șpăgi și asistente care țipau la pacienți.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.