Fratele lui Omar Hayssam a fost extrădat

0

Fratele lui Omar Hayssam a fost extrădat, informează B1 TV.  El a fost reperat în Turcia și, ulterior s-au demarat procedurile de extrădare. Omar Mahmoud se află acum în custodia Poliție Române.

Mahmoud se află într-un Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Române, pe baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoare emise pe numele său.

Fratele lui Omar Hayssam a fost condamnat, pe 7 octombrie 2014, la cinci ani de închisoare de către magistraţii Înaltei Curți de Casație și Justiție, sub acuzația de infracțiuni teroriste. El a fost acuzat că l-a ajutat pe fratele său, Hayssam, să fugă din țară.

Vinerea trecută, Curtea de Apel București a decis contopirea pedepselor sirianului Omar Hayssam, care va sta după gratii 23 de ani și 4 luni. Hayssam a fost condamnat definitiv în trei dosare, la 20 de ani, 16 ani şi, respectiv, trei ani, pentru răpirea celor trei jurnalişti, înşelăciune în cazul „Volvo” şi fraude în cauza „Foresta Nehoiu”, sirianul fiind judecat în alte două dosare, pentru fuga din România şi pentru delapidare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.