Ponta nu știe nimic despre mutarea lui Băsescu la Scroviștea

0

Premierul Victor Ponta a declarat luni că nu cunoaște amănunte referitoare la mutarea fostului președinte Traian Băsescu la Scroviștea și că „n-a trecut așa ceva prin guvern”.

„Nu citesc facebook-ul d-lui Băsescu. Întrebați-i pe cei de la RA-APPS. N-a trecut așa ceva prin guvern, nu mă ocup de pagina de facebook a d-lui Băsescu”, a declarat luni Ponta, la Senat, întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul făcut tot luni de fostul președinte, pe pagina sa de socializare, conform căruia s-a mutat „provizoriu” la Scroviștea, într-un spațiu deținut de RA-APPS, relatează Romaniatv.net.

Prim-ministrul Victor Ponta a fost întrebat și joia trecută dacă a aprobat acordarea unei locuințe provizorii, la Scroviștea, fostului președinte Traian Băsescu, răspunsul premierului fiind atunci că singura hotărâre pe care Guvernul a aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foștii șefi de stat și a vizat alocarea locuinței „care se renovează acum”.

„Guvernul nu a aprobat, nu trebuie să aprobe nimic, decât singura hotărâre de guvern pe care am aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foștii șefi de stat și este o locuință, cea care se renovează acum. Restul, situația locativă a domniei sale (n.r. Traian Băsescu) nu este de competența Guvernului sau a mea, nu o cunosc și nu doresc să o comentez”, a spus, joi, Ponta.

Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat, luni, că s-a mutat „provizoriu” la Scroviștea, întrun spațiu deținut de RA-APPS.

„Pentru cei care mor de grija altora… M-am mutat provizoriu la Scroviștea, la cererea mea, într-un spațiu deținut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou și o bucătărie. Total, maxim 120 mp conform solicitării mele, pentru a nu-mi încărca inutil factura la întreținere. Cînd RA-APPS va termina reparațiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în București. Nu beneficiez nici de păduri, nici de domenii de vânătoare”, a precizat fostul șef de stat, pe pagina sa de facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.