Dezastru (de audiență) la Pro TV

0

Decizia Pro TV de a pune fake reality-ul Lecții de viață între orele 18 și 19 a dat peste cap tot intervalul de acces prime time al postului de televiziune.

Emisiunea produsă de Constantin Entertainment, un gen asemănător emisiunilor de pe Național TV, Kanal D și Prima TV, a fost pe locul doi în audiențe, la mare distanță de Antena 1, iar la orașe a fost depășită și de Acasă TV.

Cu o audiență mai mică înainte de Știri, Pro Tv a pierdut prima poziție și pe jurnal. Știrile Pro TV au fost la nivelul întregii țări pe locul al treilea, pe locul doi la orașe, dar au avut prima poziție pe comercial. În comparație cu săptămâna trecută, audiența știrilor Pro TV de aseră a fost aproape la jumătate. Și Măruță a avut de suferit în urma mutării.

Pe intervalul 16.00 – 17.00, La Măruță a avut o audiență cam la jumătate față de media pe care o făcea la o oră normală. Practic, Pro TV a avut cu Măruță, în intervalul 16 – 17, aceleași cifre pe care le avea săptămâna trecută cu serialul turcesc Puterea Destinului. Pe jumătatea de oră 17.30 – 18.00, audiența Pro TV a fost cam la jumătate în comparație cu săptămâna trecută și mult în urma Antenei 1.

Citeşte mai multe detalii pe paginademedia.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.